19 Temmuz 2019 Cuma

Fenerbahçe, yeni sezon formalarını tanıttı! Yeni transferler sahnede…

Fenerbahçe, yeni sezonda giyeceği formaları görkemli bir törenle tanıttı. Sarı-lacivertliler biri alternatif, biri klasik olmak üzere iki çubuklu, bir lacivert ve bir de sarı formayı taraftarının beğenisine sunacak. Forma tanıtımında takımın yeni transferleri boy gösterdi.

Fenerbahçe, 2019-2020 sezonunda giyeceği formaları tanıttı. Tanıtım töreninde yönetim, teknik heyet ve futbolcular da yer aldı.

Fenerbahçe'nin forma tanıtımında yeni transferler yer alırken, Emre Belözoğlu'nun tribünlerin efsane isimleri İhsan Teyze ve Mümtaz Amca'nın isimlerinin yazdığı çubuklu formaları İhsan Teyze'ye verdiği anlar ekranlara yansıdı ve duygusal anlar yaşandı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç forma tanıtımı öncesi tek tek futbolcularla ve ayrıca Sportif Direktör Damien Comolli ile sohbet etti. Başkan Ali Koç, Teknik Direktör Ersun Yanal ve Sportif Direktör Comolli üçlüsü bir süre küçük bir üçlü zirve de gerçekleştirdi.

Başkan Ali Koç: "Geçen yıl sezon formalarında mağazalarımızdan 261 bin adet, Adidas mağazalarından 70 bin forma olmak üzere 330 bin forma satıldı. Tarihimizin 2. en iyi sezon satışını gerçekleştirdik. Yönetim değişikliğinden sonra bir önceki sezonun 55 bin adet formasını erittik."

"Çubuklu formaya gözünüz alışacak. Bu senenin formalarında da radikal düşünceler geliştirdik. Çubuklu formaya bambaşka bir dizayn getirdik. Gözünüz alışacak göreceksiniz."




Öte yandan Fenerbahçe Başkanı Ali KOÇ, Dünya Fenerbahçeliler Gününü kulüp youtube kanalında yayınlanan bir video ile kutladı.





Hiç yorum yok: