6 Mart 2019 Çarşamba

Fenerbahçe 'B' geliyor

AYYILDIZ HAŞERE İLAÇLAMA  ayyildizilaclama.blogspot.com.tr

0216 340 31 63  0537 821 74 30


Federasyonun U-21 Ligi’ni kaldırma kararı alması üzerine harekete geçen Sarı-Lacivertliler, 2. ya da 3. Ligde oynayacak bir “Fenerbahçe B” takımı kurmak için kolları sıvadı.

ÜÇ ALTERNATİF VAR

■ F.BAHÇE Sportif Direktörü Damien Comolli, Kalamış'taki bir restoranda basınla buluştu. TFF tarafından önümüzdeki sezon 21 Yaş Altı Ligi'nin kaldırılması konusuna değinen Fransız futbol adamı, “Bu konuda daha önce fikirlerimi paylaşmış ve bize danışılmadığını belirtmiştim. Önümüzde 3 alternatif var. Birincisi, TFF kararını gözden geçirir. Diğeri, alt liglerden bir kulüp alabiliriz. 3. alternatif olarak ise Fenerbahçe B adında bir takım kurarız” dedi.

BAŞARININ SIRRI BU

■ COMOLLİ, “F.Bahçe B” projesini şöyle detaylandırdı: “Bu takım hem 2. hem de 3. ligde rekabet içerisinde olacak. Oyuncu gelişimi konusunda en başarılı ülkelerdeki kulüplerin, her zaman alt liglerde oynayan 23 yaş altı takımları var. Bu takımın en önemli yanı aynı tesis, aynı sağlık ekibi, aynı scout ekibi ve analiz departmanından yararlanacak olmamız. Genç oyuncuların gelişimi anlamında aynı tesiste hepsine hakim olmak çok ama çok hayati.”

Hiç yorum yok: